Dvoupatrový dort manželovi k 1. výročí svatby (:
Potřebné ingredience
Na 1 vejce - 3dkg cukru a 3dkg polohrubé mouky - spodní korpus = 9 vajec, vrchní korpus = 5 vajec . . . . . . . . . . . Marcipán - obarvený sypkými barvami Kovandovi . . . . . . . . . . . Pudinkový krém: na 1l mléka - 6 pudinků, 15dkg cukru a 1,5ks másla, použit krém z cca 1,5l . . . . . . . . . . . Jedlé foto - objednané přes internet u firmy Wilton
Postup přípravy
Poprvé jsem pracovala s jedlou fotkou (peču teprve od ledna) a šlo to náááramně dobře - vřele doporučuji! (:
Foto ze stany - ta "klenba" byla pěkná fuška! Můj výše uvedený krém je sice vláčný a jedlý, ale také docela tuhý (alespoň v sáčku s psací hubičkou), takže mne po dozdobení dortu, i přes několi přestávek, pořádně bolely ruce..!!! Ale stálo to za to! (:
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé